Projectoproep

Dien een project in en maak kans op begeleiding

We zien dat veel leerkrachten ‘goesting’ hebben om met wereldburgerschapseducatie aan de slag te gaan. Helaas ontbreken vaak tijd of middelen om er voluit voor te gaan. Daarom lanceren we elk voorjaar een projectoproep. Scholen die een project indienen, maken kans op gratis begeleiding. Daarbij hoort ook een financiële bijdrage om het project te helpen realiseren. Je kan een project indienen over de educatieve aanpak van een schoolteam. Maar ook over de ontwikkeling van een schoolvisie en –beleid met wereldburgerschapseducatie als leidend principe.

Ook zonder meedoen aan je projectoproep kan je school advies & ondersteuning ontvangen, echter zonder het financiële aspect.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze projectoproep zeker niet.

 

Projectoproep 2016-2017: Focus op draagvlakversterking

De projectoproep voor dit schooljaar is helaas afgesloten. Maar...niet getreurd, je kunt altijd een beroep doen op Kleur Bekennen voor ondersteuning.Contacteer hiervoor onze educatieve medewerker(s) in jouw provincie!

Scholen waarvan de aanvraag wordt goedgekeurd, worden in de eerste plaats inhoudelijk begeleid door Kleur Bekennen. We voorzien minstens drie contactmomenten verspreid over het schooljaar en ondersteunen je dan met gericht advies. Daarnaast kan je genieten van een financiële ondersteuning van maximum € 1 500 voor basisscholen en maximum € 3 000 voor een secundaire school of lerarenopleiding. In de handleiding lees je welke kosten (niet) in aanmerking komen voor terugbetaling. Op deze pagina vind je alle documenten in verband met de projectoproep.

Je kan ook werk maken van draagvlakversterking zonder deel te nemen aan de projectoproep. Consulteer snel onze Inspiratiebundel draagvlakversterking.